Yazılar

MTYCAD MTY YAZILIM ve MUHENDISLIK

Mekanik tesisat projelerinin ve hesaplarının hazırlanması, özenli bir çalışma ve teknik bilgi gerektiren karmaşık bir süreçtir. Elde edilen sonuçlar, işletmelerin verimliliğini ve performansını yönlendirebilir. Bu nedenle, mekanik tesisat mühendislerinin büyük bir bölümü, proje hazırlama ve hesaplama işlemlerinde zaman ve emekten tasarruf sağlayabilecek bir yazılım aracına ihtiyaç duyar.

Size tanıtmak istediğimiz yazılımımız, mekanik tesisat projelerinin hazırlanmasını ve hesaplanmasını hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilmenizi sağlayacak harika bir araçtır. Bu yazılım, doğru hesaplamaların ve verilerin akıllıca hesaplanmasına ilişkin tüm işlevleri içerir. Ayrıca mekanik tesisat mühendisleri için basit, kullanımı kolay ve sezgisel bir arayüz sunar.

Yazılımımızın kolay kullanımı sayesinde, siz de projelerinizi daha hızlı ve daha verimli bir şekilde tamamlayabileceksiniz. Bu yüzden, mekanik tesisat mühendislerine ve şirketlere yön veren bu önemli konuda size yardımcı olacak araçlar sağlamak için, hemen yazılım programımızı keşfedin!


http://www.mtycad.com
mty@mtycad.com
tesisatkesif@gmail.com

MTYCAD

Mekanik Tesisat Çizim ve Hesap programı arıyorsanız, doğru yerdesiniz! Firmamızın geliştirdiği özel yazılım, tesisat projelerinizin tüm aşamalarında size büyük kolaylık sağlayacak.

Programımız sayesinde, tesisat projelerinizin 2D ve 3D çizimlerini hızlı ve kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz. Ayrıca, programımızın entegre hesaplama özellikleri sayesinde mekanik hesaplarını da hızlı ve doğru bir şekilde yapabilirsiniz.

Kullanımı kolay arayüzü sayesinde, programımızı hiçbir teknik bilgiye sahip olmadan bile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca, programımızın esnek yapılandırması sayesinde, farklı tesisat tiplerine ve boyutlarına uygun çözümler üretebilirsiniz.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra, programımızın uygun fiyatlı olması da size büyük bir avantaj sağlayacaktır. Tesisat projelerinizi daha hızlı, daha doğru ve daha ekonomik bir şekilde yapmak için hemen bizimle iletişime geçin ve programımızın sizin için neler yapabileceğini görün.

mty@mtycad.com

tesisatkesif@gmail.com

Sıhhi Tesisat Çizimi

  • Temiz su tesisatı ve Pis su tesisatı çizimi
  • Vitrifiye (tefriş) yerleştirme
  • Vitrifiyeleri (tefriş) otomatik ve manuel boruya bağlantı yapma
  • Otomatik çap verme
  • Vana ekleme
  • Mekanik oda ekipmanları yerleşimi
  • Lejant
  • Vitrifiye adet sayımı tablo halinde
  • Çap tablosunu güncelleyebilirsiniz
  • Kolon şeması açma
  • Metraj çıkarma.

Programa ait videolar:
*Video

*Video

*Video

*Video

*Video

Mekanik Tesisat Çizim ve Metraj Programı

Programda ;
1. Temiz su tesisatı çizimi, vitrifiye (tefriş) yerleştirme, çap verme, vana ekleme, kolon şeması açma ve metraj çıkarma.
2. Pis su tesisatı çizimi, vitrifiye (tefriş) yerleştirme, çap verme, vana ekleme, kolon şeması açma ve metraj çıkarma.
3. Yangın tesisatı çizimi, sprink başlıklarını yerleştirme, çap verme, vana ekleme; yangın dolabı ekleme, hidrant ekleme, itfaiye su alma ağızlarını ekleme ve metraj çıkarma.
4. Havalandırma tesisatı cihaz yerleştirme (anemostad, menfez, fan, gemici anemostad, hepa filitre …), line kanal çizerek 2d çevirme ve 2d tekrar line olarak kanal güzergahi belirleme, 2d çizilmiş kanalları 3d çevirme, flex çizimi, kanal hız ve basıncı otomatik hesaplıyor yuvarlak kanal ve dikdörtgen kanal çiziyor flex ile belirlediğiniz ölçü de kanal ve cihaz bağlantısı.
5. Mimari temizleme layerların renklerini değiştirme, gereksiz layerları silme, yazı stilini, scalesini, büyüklüğünü değiştirme , mimaride gereksizleri silme ve dosya boyutunu küçütme , layoutarı otomatik silme.
6. Fancoil tesisatı çizimi, cihaz yerleştirme, çap verme, terleme çapı verme, 2 borulu boru çizme, 4 borulu boru çizme, vana ekleme, kolon şeması açma ve metraj çıkarma.
7. Radyatör tesisatı çizimi, cihaz yerleştirme, çap verme, boru çizme, vana ekleme, kollektör otomatik bağlantı, yerden ısıtma çizimi, kolon şeması açma ve metraj çıkarma.
8. Medikal gaz tesisat çizimi, çap verme metraj.
9. Boru metraj programı tefriş sayma.

Youtube da MTY YAZILIM aratarak programla ilgili videoları izleyebilirisiniz kanala abone olup yeni eklenecek özelliklerden haberdar olursunuz.
https://www.youtube.com/c/MTYYAZILIM
Tıklayarak burdan bakabilirisiniz.

Program Dongle ile çalışıyor. Sadece Dongle Takılı bilgisayarda kullanabilirisiniz.

Program Autocad 2013,2014,2015,2016,2017,2018 , Excel 2010,2013,2016 ve üzeri versiyonlarda çalışıyor.

Program Excel tabloların dan çapları otomatik alıyor istediğiniz gibi çap tablolarını ve blokları değiştirebilirsiniz , kendi sisteminizi ve bloklarınızı kullanabilirsiniz.

Eğitim ve Detaylı bilgi için mail adresinden
tesisatkesif@gmail.com
Ulaşabilirsiniz.
İyi günler.